Diebold Nixdorf

Diebold Nixdorf is een IT-consultancy gelegen aan Industrielaan 18 in Dieren.

Meer informatie over Diebold Nixdorf in Dieren

Diebold Nixdorf is een wereldwijd bedrijf met een lokale aanwezigheid dat financiële instellingen helpt om klanten te bereiken, zowel intern als extern. Ze bieden verschillende oplossingen, zoals een weerbestendige geldrecycler voor buitenopstellingen en een revolutionair afrekenplatform voor winkels. Daarnaast biedt het bedrijf ook beheerde diensten voor het installeren, monitoren en onderhouden van oplaadapparaten voor elektrische voertuigen. Diebold Nixdorf is wereldwijd actief en werkt samen met lokale partners om oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van verschillende regio's. Het bedrijf biedt ook carrièremogelijkheden en geeft veel waarde aan transparantie en waarde voor aandeelhouders.

Wil je weten wat Diebold Nixdorf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diebold Nixdorf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diebold Nixdorf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diebold Nixdorf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Diebold Nixdorf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diebold Nixdorf

Bezoekers bekeken ook