De Versgaard

De Versgaard is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Hoofdstraat 230 in Velp.

Meer informatie over De Versgaard in Velp

Bij de Versgaard vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. Of je nu op zoek bent naar groente, fruit, vlees, vis, brood, kaas, honing of bloemen, je vindt het allemaal hier. De Versgaard heeft verschillende verswinkels, waaronder Keurslager De Haas, Vishandel de Vakman, Groente & Fruit Specialist, HEBBEZZZ, De Boerenhoeve en Bakkerij De Versgaard. Het handige is dat alles zich bevindt onder één dak, waardoor je gemakkelijk van de ene balie naar de andere kunt lopen. Daarnaast is er ook een ruime parkeerplaats direct bij de achteringang van de Versgaard. En natuurlijk zijn er altijd mooie aanbiedingen te vinden. Dus kom snel langs en ontdek de Versgaard!

Wil je weten wat De Versgaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Versgaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Versgaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Versgaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar De Versgaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Versgaard

Bezoekers bekeken ook