De Twinkel Schoonheidssalon & Medisch Pedicure

De Twinkel Schoonheidssalon & Medisch Pedicure is een Voetverzorging gelegen aan Jolinkweg 4c in Rheden.

Meer informatie over De Twinkel Schoonheidssalon & Medisch Pedicure in Rheden

De Twinkel Schoonheidssalon en Medisch Pedicure is al sinds 2008 een bekende salon in de Gemeente Rheden. De salon is gestart in Dieren en is sinds 2012 gevestigd in Rheden. De salon ligt in een rustige omgeving en biedt persoonlijke aandacht, professioneel advies en ontspanning aan haar gasten. Je kunt bij De Twinkel terecht voor gezichtsbehandelingen met producten van Nouvital Cosmetics, maar ook voor verzorgende, cosmetische en medisch pedicure behandelingen. De eigenaar blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en zorgt ervoor dat haar kennis up-to-date blijft. De salon bevindt zich op de begane grond en er is voldoende parkeergelegenheid. Betalen kan met pin en er wordt alleen op afspraak gewerkt. De contactgegevens van De Twinkel zijn: Jolinkweg 4c, 6991 HJ Rheden, lieke@de-twinkel.nl, 026-4950662. De openingstijden variëren per dag. Op maandag, dinsdag (oneven weken) en vrijdag is de salon geopend van 08.50 tot 14.20. Op dinsdag (even weken) en donderdag (oneven weken) is de salon geopend van 08.00 tot 17.20. Op woensdag, zaterdag en zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat De Twinkel Schoonheidssalon & Medisch Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Twinkel Schoonheidssalon & Medisch Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Twinkel Schoonheidssalon & Medisch Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Twinkel Schoonheidssalon & Medisch Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar De Twinkel Schoonheidssalon & Medisch Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Twinkel Schoonheidssalon & Medisch Pedicure

Bezoekers bekeken ook