De Skinexpert - Anouk

De Skinexpert - Anouk is een Schoonheidssalon gelegen aan Kerkallee 17 in Velp.

Meer informatie over De Skinexpert - Anouk in Velp

Bij De Skinexpert ben je aan het juiste adres voor oplossingen voor huidproblemen en het vervullen van huidwensen. De huidexpert, Anouk Zweers, heeft als missie om persoonlijke aandacht te geven aan het verbeteren van jouw huid, zodat je je weer comfortabel voelt. Tijdens een Meet & Treat wordt er een uitgebreide intake gedaan om het huidprobleem of de huidwens in kaart te brengen. Met behulp van de Observ520x kan er gekeken worden naar de huidconditie en de verbeterpunten. Op basis van deze gegevens wordt er een behandelplan opgesteld om de huidwens te realiseren. Tijdens het eerste bezoek wordt er een skincheck en huidanalyse gedaan om de juiste behandelingen en producten samen te stellen. De Skinexpert biedt gerichte behandelingen aan voor elk type huidconditie om echte huidverbetering te bereiken.

Wil je weten wat De Skinexpert - Anouk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Skinexpert - Anouk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Skinexpert - Anouk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Skinexpert - Anouk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar De Skinexpert - Anouk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Skinexpert – Anouk

Bezoekers bekeken ook