De Pyramide

De Pyramide is een Restaurant gelegen aan Roodborstlaan 31 in Dieren.

Meer informatie over De Pyramide in Dieren

Bij De Pyramide Dieren vind je een breed assortiment aan gerechten, zoals pizza's, calzones, kapsalons, snacks, dranken en grote schotels. De pizza's zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals de Pizza Margarita, Pizza Salami en Pizza Funghi. Daarnaast zijn er ook speciale pizza's, zoals de Pizza Turkse Worst en de Pizza Quattro Formaggi. Voor de liefhebbers van calzones zijn er onder andere de Calzone Speciaal Shoarma en de Calzone Mix. De kapsalons worden geserveerd met tomaat, komkommer, sla, vlees, friet en kaas. Er zijn verschillende varianten, zoals de Kapsalon Kip en de Kapsalon Groente. Ook zijn er diverse snacks verkrijgbaar, zoals friet, frikandellen, kroketten en kaassoufflés. Tot slot kun je kiezen uit diverse dranken, zoals Chocomel, Coca-Cola en Red Bull. Bij De Pyramide Dieren kun je dus terecht voor een ruime keuze aan heerlijke gerechten.

Wil je weten wat De Pyramide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pyramide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pyramide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pyramide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar De Pyramide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pyramide

Bezoekers bekeken ook