de Priesnitzhoeve

de Priesnitzhoeve is een Restaurant gelegen aan Priesnitzlaan 23 in Laag-Soeren.

Meer informatie over de Priesnitzhoeve in Laag-Soeren

De Priesnitzhoeve is een boerderij gelegen aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom. Het biedt een prachtige omgeving voor wandelingen en fietstochten door de bossen, heidevelden en landgoederen. Bij De Priesnitzhoeve kunt u genieten van koffie, thee en zelfgemaakte lekkernijen, zoals appeltaart, cake en koek. Ook kunt u hier lunchen met vers gebakken broodjes en in de zomer kunt u genieten van boerenschepijs. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en met de dieren op de boerderij. Parkeren is gratis op de ruime parkeerplaats tegenover de boerderij. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Let op: van 25 t/m 28 september 2023 is De Priesnitzhoeve gesloten. Als u langer wilt verblijven in de Veluwezoom, kunt u een gastenkamer boeken. Heten Jan Willem & Gineke Kiezebrink u van harte welkom op de Priesnitzhoeve.

Wil je weten wat de Priesnitzhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Priesnitzhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Priesnitzhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Priesnitzhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar de Priesnitzhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Priesnitzhoeve

Bezoekers bekeken ook