De Koffiethuiswinkel

De Koffiethuiswinkel is een Koffiewinkel gelegen aan Wilhelminaweg 96 in Dieren.

Meer informatie over De Koffiethuiswinkel in Dieren

Bij de koffiethuiswinkel kun je terecht voor diverse producten. Zo bieden ze biologisch afbreekbare piramidezakjes van Canton Tea die vrij zijn van micro-plastics. Daarnaast kun je genieten van de koffie van koffiecoöperatie Tuvugirikawa, gemaakt van 100% Arabica bonen. Ook heeft de winkel een uitgebreid assortiment aan Monin producten, zoals kokossiroop, witte chocoladesiroop en caramel siroop. Daarnaast verkopen ze ook verse koffiebonen van Pink Moka. Verder geven ze 10% in goederen bij elke Jura machine en zijn ze aangesloten bij het webwinkel keurmerk. De bezorgkosten zijn laag en ze bieden snelle levering aan. Ten slotte kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat De Koffiethuiswinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Koffiethuiswinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Koffiethuiswinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Koffiethuiswinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar De Koffiethuiswinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Koffiethuiswinkel

Bezoekers bekeken ook