de Gelderse partijhandel

de Gelderse partijhandel is een Supermarkt gelegen aan Hoofdstraat 63 in Velp.

Meer informatie over de Gelderse partijhandel in Velp

De Gelderse Partijhandel is een bedrijf gevestigd in Velp dat elke dag geopend is, inclusief op zondag. Ze bieden bezorging aan in Arnhem en omstreken en bezorgen zelfs gratis bij bestellingen vanaf € 60,-. Het bedrijf is te bereiken op het telefoonnummer 06 47063079 en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 74914618. Het BTW-nummer van het bedrijf is NL860072071B01. Ze hebben algemene voorwaarden waar klanten rekening mee moeten houden.

Wil je weten wat de Gelderse partijhandel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Gelderse partijhandel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Gelderse partijhandel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Gelderse partijhandel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar de Gelderse partijhandel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Gelderse partijhandel

Bezoekers bekeken ook