De Gastronoom Velp

De Gastronoom Velp is een Cafetaria gelegen aan Hoofdstraat 238 in Velp.

Meer informatie over De Gastronoom Velp in Velp

De Gastronoom is een bijzondere cafetaria in Arnhem en Velp waar snacks en friet op een ambachtelijke manier worden bereid. Ze streven ernaar om hun producten steeds te verbeteren en gezonder te maken. Recentelijk werd De Gastronoom getest door de Consumentenbond en kreeg een score van 9, waarmee ze erkend worden als een nieuwe soort snackbar waar gezonde voeding ook belangrijk is. Voor de lekkerste shoarmagerechten in Arnhem en Velp kunt u bij De Gastronoom terecht. Ze bereiden alles zelf in eigen keuken, inclusief zelfgemaakte snacks en friet. Ze bieden ook diverse halal snacks en salades aan. Voor meer informatie kunt u kijken op hun menukaart of langsgaan bij een van hun vestigingen.

Wil je weten wat De Gastronoom Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Gastronoom Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Gastronoom Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gastronoom Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar De Gastronoom Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Gastronoom Velp

Bezoekers bekeken ook