De Berkel

De Berkel is een Verhuurbedrijf voor kantoorruimte gelegen aan Arnhemseweg 89 in Rheden.

Meer informatie over De Berkel in Rheden

De receptie van De Berkel is tijdelijk gesloten en alleen bereikbaar via e-mail. Vanaf 1 oktober is het mogelijk om in het zwembad warm water te zwemmen. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor bedrijven om hun activiteiten aan te bieden. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals kinderdisco's en bingo-avonden. Sports Education & Adventures biedt diverse opleidingen aan op het gebied van zwemmen en EHBO. Zwemjufmirjam biedt zwemlessen en doelgroepactiviteiten aan. Haptotherapie in het water is ook mogelijk. Styled by Laura Wendy heeft een nieuwe nagelstudio geopend in De Berkel.

Wil je weten wat De Berkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Berkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Berkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Berkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar De Berkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Berkel

Bezoekers bekeken ook