Computershop Rheden

Computershop Rheden is een Computerwinkel gelegen aan Oranjeweg 38 in Rheden.

Meer informatie over Computershop Rheden in Rheden

Computershop Rheden biedt verschillende services aan, zowel in de winkel als op afstand. Voor hulp op afstand betaal je 15 euro per sessie, waarbij je gewoon vanuit huis geholpen wordt. Als je liever persoonlijke hulp wilt, kun je een bezoek aan huis boeken voor 30 euro per half uur. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in de winkel buiten openingstijden. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen via het contactformulier op de website of telefonisch via 06-40704688. De openingstijden van de winkel zijn woensdag van 9.30 uur tot 12.30 uur, maar brengen en halen van reparaties is ook mogelijk buiten deze tijden.

Wil je weten wat Computershop Rheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computershop Rheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computershop Rheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computershop Rheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Computershop Rheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computershop Rheden

Bezoekers bekeken ook