Cocolare

Cocolare is een Bloemist gelegen aan Hoofdstraat 89 in Velp.

Meer informatie over Cocolare in Velp

Bij Cocolare vind je een bijzondere en kleurrijke collectie aan verse bloemen, planten, vazen, potten en zijden bloemen. Je kunt de bloemen eenvoudig en snel online bestellen voor een speciale gelegenheid of om jezelf te verwennen. De boeketten worden samengesteld van verse seizoensgebonden bloemen, dus de samenstelling kan verschillen van de afbeeldingen op de website. In de winkel kun je ook terecht voor een bijzondere collectie bloemen, planten en leuke accessoires om je huis mee aan te kleden of om iemand mee te verrassen. Als je voor 12.00 uur bestelt, kun je dezelfde dag nog van je mooie bos bloemen genieten.

Wil je weten wat Cocolare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cocolare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cocolare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cocolare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Cocolare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cocolare

Bezoekers bekeken ook