Christengemeente 'de Spreng'

Christengemeente 'de Spreng' is een Kerk gelegen aan Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren.

Meer informatie over Christengemeente 'de Spreng' in Dieren

Wij zijn Christengemeente 'de Spreng', een jonge en kleinschalige gemeente in Dieren. We geloven dat iedereen een bron van levend water kan zijn, zoals Jezus ons leert. Onze diensten hebben een ongedwongen en betrokken sfeer, met eigentijdse muziek en liederen. We werken graag samen met andere kerken in Dieren, hoewel we (nog) niet aangesloten zijn bij een groter verband. We voelen ons thuis in verschillende stromingen en zingen graag liederen van Hillsong, Opwekking en Vineyard. We geloven in de werking van de Heilige Geest en kiezen voor volwassen doop, maar bovenal geloven we dat we allemaal kinderen zijn van dezelfde Vader. Voel je vooral welkom om onze gemeente te ervaren tijdens onze diensten op zondag of bij onze doordeweekse activiteiten, of neem gerust contact met ons op.

Wil je weten wat Christengemeente 'de Spreng' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christengemeente 'de Spreng' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christengemeente 'de Spreng'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christengemeente 'de Spreng' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Christengemeente 'de Spreng' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christengemeente ‘de Spreng’

Bezoekers bekeken ook