Chinees-Indisch Restaurant De Gouden Muur

Chinees-Indisch Restaurant De Gouden Muur is een Restaurant gelegen aan Veerweg 68 in Rheden.

Meer informatie over Chinees-Indisch Restaurant De Gouden Muur in Rheden

Chinees-Indisch restaurant De Gouden Muur is al sinds 1 mei 2000 een bekende plek in het centrum van Rheden. Het restaurant, ook wel bekend als "de dorpschinees", staat bekend om de gezelligheid en knusse sfeer. Je kunt er terecht voor het afhalen van Chinees-Indische gerechten, sushi, poké bowls, lunch en diner. Daarnaast bieden ze ook lopend buffet en catering aan, maar wel op afspraak. Het restaurant is momenteel gesloten vanwege vakantie, maar zal weer openen op dinsdag 11 juli. Tijdens feestdagen zijn de openingstijden van 12:00 tot 21:00, maar door COVID-19 hanteren ze momenteel aangepaste openingstijden. Op maandag zijn ze gesloten en op de andere dagen zijn ze open van 16:00 tot 20:30, behalve op zaterdag en zondag, dan zijn ze open van 12:00 tot 21:00.

Wil je weten wat Chinees-Indisch Restaurant De Gouden Muur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch Restaurant De Gouden Muur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch Restaurant De Gouden Muur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch Restaurant De Gouden Muur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Chinees-Indisch Restaurant De Gouden Muur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch Restaurant De Gouden Muur

Bezoekers bekeken ook