China Palace

China Palace is een Chinees restaurant gelegen aan Arnhemsestraatweg 68 in Rheden.

Meer informatie over China Palace in Rheden

China Palace Rheden is een restaurant dat verschillende mogelijkheden biedt, zoals dineren à la carte, een lopend buffet, afhaal en catering op locatie. Het restaurant bestaat sinds april 1995 en bevindt zich tussen Rheden en Velp, aan de rand van nationaal park Veluwezoom. Er zijn 120 zitplaatsen en voldoende parkeergelegenheid. Nieuw is de mogelijkheid om online te bestellen, waarbij je ook spaarpunten kunt verzamelen. Bij elke 10 euro krijg je 1 spaarpunt en bij 15 spaarpunten ontvang je een kortingscode van 5 euro. Voor vragen kun je het contactformulier gebruiken of telefonisch contact opnemen. Daarnaast kun je China Palace Rheden volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van acties en nieuws.

Wil je weten wat China Palace verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van China Palace of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij China Palace? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je China Palace het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar China Palace reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. China Palace

Bezoekers bekeken ook