Chapeau !

Chapeau ! is een Damesmode gelegen aan Hoofdstraat 53 in Velp.

Meer informatie over Chapeau ! in Velp

Chapeau! is een winkel in damesmode met verschillende merken en maten. Ze verkopen ook accessoires zoals tassen, riemen, sjaals en sieraden. De kracht van Chapeau! is het eerlijke en deskundige advies en ze nemen de tijd voor elke klant. Ze vinden het belangrijk dat kleding op een verantwoorde manier wordt geproduceerd en bieden ook individuele kleurenanalyses aan. Op de website kun je meer informatie vinden over duurzaamheid en kleurenanalyses. Daarnaast kondigen ze regelmatig acties, workshops en evenementen aan. Neem rustig een kijkje op de website om te ontdekken wat Chapeau! zo speciaal maakt.

Wil je weten wat Chapeau ! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chapeau ! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chapeau !? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chapeau ! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Chapeau ! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chapeau !

Bezoekers bekeken ook