Cespo

Cespo is een Meubelwinkel gelegen aan Krusemanstraat 3 in Dieren.

Meer informatie over Cespo in Dieren

Cespo is een merk dat design meubels maakt met karakter en persoonlijkheid voor elk interieur. De eigenaar, John van de Pol, had al op jonge leeftijd een visie op het creëren van mooie dingen. Na jarenlang in het management bij meubelfabrikanten te hebben gewerkt, richtte hij in 2009 zijn eigen merk op. Cespo maakt minimalistische en praktische meubels voor mensen met een eigen stijl. De meubels zijn herkenbaar aan hun moderne en minimalistische ontwerp, gemaakt van duurzame materialen. Cespo werkt met vaste concepten, maar ontwerpt elk meubel specifiek voor de klant. Het merk biedt ook maatwerk aan en nodigt klanten uit om kennis te maken en zich te laten inspireren. De werkwijze van Cespo is persoonlijk en het maken van de meubels gebeurt in Nederland. In het Paviljoen van Cespo kunnen klanten inspiratie opdoen en hun wensen bespreken. Cespo en de dealers werken altijd op afspraak, zelfs op zaterdag of 's avonds, om voldoende tijd voor de klant te hebben.

Wil je weten wat Cespo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cespo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cespo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cespo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Cespo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cespo

Bezoekers bekeken ook