Centrum voor Holistische Geneeskunst

Centrum voor Holistische Geneeskunst is een Huisarts gelegen aan De Friedhof 2 in Ellecom.

Meer informatie over Centrum voor Holistische Geneeskunst in Ellecom

In het Centrum voor Holistische Geneeskunst worden mensen met chronische ziekten behandeld met een natuurgeneeskundige en holistische benadering. Dit geldt vooral voor mensen die geen resultaat hebben gehad bij reguliere behandelingen of die liever een natuurlijke behandelwijze willen. De meest gebruikte behandelmethoden zijn natuurgeneeskunde, antroposofische geneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde, evenals niet-toxische tumortherapie. Natuurgeneeskunde streeft ernaar de eigen geneeskracht van het lichaam te bevorderen, in tegenstelling tot reguliere geneeskunde waarbij vaak medicijnen worden gebruikt. Het immuunsysteem en het terrain (interne milieu) van het lichaam zijn belangrijke elementen in de behandeling van chronische ziekten en kanker. Het centrum voert verschillende laboratoriumonderzoeken uit om de kwaliteit van de afweer te beoordelen en de diagnose te stellen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan voedingsaanpassingen en het herstellen van de darmflora. Autovaccintherapie is een veelgebruikte behandeling bij chronische ziekten die het gevolg zijn van een infectieziekte. Dr. Bertil de Klyn is arts en lid van verschillende medische verenigingen. Hij heeft ervaring in chirurgie, gynaecologie en huisartspraktijk en is gespecialiseerd in natuurgeneeskunde en niet-toxische tumortherapie.

Wil je weten wat Centrum voor Holistische Geneeskunst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum voor Holistische Geneeskunst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum voor Holistische Geneeskunst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor Holistische Geneeskunst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Centrum voor Holistische Geneeskunst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum voor Holistische Geneeskunst

Bezoekers bekeken ook