CasaBarista Arnhem

CasaBarista Arnhem is een Winkel gelegen aan Hogeweg 1 in Velp.

Meer informatie over CasaBarista Arnhem in Velp

Onze locatie in Arnhem is gesloten, maar Casabarista Harderwijk/Ermelo staat klaar om je verder te helpen! Je kunt een afspraak maken of gewoon langskomen in onze fysieke winkels. Het is zelfs mogelijk om na sluitingstijd een afspraak in te plannen. Voor algemene vragen kun je contact met ons opnemen via info@casabarista.nl of telefonisch op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur. Onze locatie in Harderwijk/Ermelo is te vinden op Tolweg 2f. Bij Casabarista Amersfoort kun je terecht voor onze 'koffiegekte' en liefde voor verse koffie. We zijn geïnspireerd geraakt in Italië, waar we genoten hebben van heerlijke espresso en cappuccino. We laten je graag kennismaken met onze handmatige espressomachines, waar je ook thuis op horecaniveau koffie mee kunt zetten. Daarnaast hebben we een klantenservice en bieden we zakelijke diensten aan. Je kunt ook terecht in onze webshop, waar we regelmatig aanbiedingen hebben. We hebben winkels in Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Den Bosch, Eindhoven, Breda-Roosendaal, Utrecht, en nu dus ook in Harderwijk/Ermelo.

Wil je weten wat CasaBarista Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CasaBarista Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CasaBarista Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CasaBarista Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar CasaBarista Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CasaBarista Arnhem

Bezoekers bekeken ook