CAS meer dan koffie

CAS meer dan koffie is een Koffiewinkel gelegen aan Emmastraat 24 in Velp.

Meer informatie over CAS meer dan koffie in Velp

Onze website bestaat al 5 jaar en we hebben besloten om een nieuwe website te lanceren om onze klanten nog beter van informatie te kunnen voorzien. Op onze nieuwe site kun je binnenkort onze menukaart bekijken. Daarnaast willen we graag onze openingstijden met jullie delen. Op maandag en zondag zijn we gesloten, maar op dinsdag t/m donderdag zijn we open van 08:30 tot 18:00 uur, op vrijdag zelfs tot 20:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. Heb je nog vragen? Dan kun je ons mailen of bellen. Ons e-mailadres is info@caskoffie.nl en ons telefoonnummer is 0628061921. We hopen jullie snel te zien bij CAS Koffie, gevestigd aan de Emmastraat 24, 6881 SV Velp. Je kunt ons ook vinden onder de namen Koffiecas en CAS meer dan koffie. Tot ziens!

Wil je weten wat CAS meer dan koffie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CAS meer dan koffie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CAS meer dan koffie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CAS meer dan koffie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar CAS meer dan koffie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CAS meer dan koffie

Bezoekers bekeken ook