Carservice Dieren

Carservice Dieren is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Spankerenseweg 54 in Dieren.

Meer informatie over Carservice Dieren in Dieren

Wij zijn Carservice Dieren, een betrouwbaar en transparant bedrijf dat een breed scala aan onderhouds- en reparatiediensten aanbiedt. Dankzij onze investeringen in opleiding, apparatuur en informatiesystemen kunnen wij elke klus aan, van het verwisselen van een band tot het oplossen van complexe elektronische storingen voor elk merk. Wij beschikken over het juiste gereedschap voor alle werkzaamheden en leveren altijd vakwerk van topkwaliteit, met volledige garantie op zowel het uurloon als de onderdelen. Daarnaast bieden wij een leenauto aan op afspraak. Onze services omvatten onder andere reparatie en onderhoud van benzine- en dieselmotoren, APK-keuringen voor campers, bedrijfs- en personenauto's, airco-onderhoud, bandenservice, revisie, schadeherstel en vervangend vervoer tijdens reparaties. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. U kunt ons vinden op Spankerenseweg 54, 6951 CH Dieren en ons telefoonnummer is 0313 412 018.

Wil je weten wat Carservice Dieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carservice Dieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carservice Dieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carservice Dieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Carservice Dieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carservice Dieren

Bezoekers bekeken ook