Camping Boszicht

Camping Boszicht is een Kampeerterrein gelegen aan Priesnitzlaan 4 in Laag-Soeren.

Meer informatie over Camping Boszicht in Laag-Soeren

Op Camping Boszicht kun je niet alleen kamperen, maar ook je eigen paard stallen en verzorgen. Het is zelfs mogelijk om wakker te worden met je paard grazend naast je tent. Er zijn verschillende kampeerplaatsen die direct grenzen aan de paardenwei. Als je geen paard hebt, kun je uiteraard ook genieten van de camping en de omgeving. De paarden komen niet op het kampeerterrein en je hoeft ook niet in de buurt van de paarden te zijn. De aanwezigheid van paarden zorgt wel voor een gemoedelijke sfeer op de camping en er is altijd wel iets te doen. Naast kamperen, biedt Camping Boszicht ook mogelijkheden zoals een boerderij, stacaravan en verschillende blokhutten.

Wil je weten wat Camping Boszicht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Boszicht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Boszicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Boszicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Camping Boszicht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Boszicht

Bezoekers bekeken ook