Cafetaria Pizzeria Oranje v.o.f.

Cafetaria Pizzeria Oranje v.o.f. is een Cafetaria gelegen aan Zwarteweg 2 in Rheden.

Meer informatie over Cafetaria Pizzeria Oranje v.o.f. in Rheden

Oranje Cafetaria en Pizzeria in Rheden heet je welkom op hun website. Je kunt scrollen om het menu te bekijken en meteen te bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 439 beoordelingen. Meld je aan voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke bestelling spaar je punten, en bij 25 punten krijg je €5 korting. Je kunt ook de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de website kun je zien welke gerechten het meest populair zijn en direct bestellen. Daarnaast zijn er ook speciale acties op woensdag, zoals pizza's voor €8,50 en verschillende gerechten voor €9,00. Het menu bevat een divers aanbod, waaronder frites, snacks, broodjes, shoarma, kapsalon, schotels, pasta's en pizza's.

Wil je weten wat Cafetaria Pizzeria Oranje v.o.f. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Pizzeria Oranje v.o.f. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Pizzeria Oranje v.o.f.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Pizzeria Oranje v.o.f. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Cafetaria Pizzeria Oranje v.o.f. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Pizzeria Oranje v.o.f.

Bezoekers bekeken ook