Cafetaria Eetcafé Kokkie

Cafetaria Eetcafé Kokkie is een Eetcafé gelegen aan Wilhelminaweg 23 in Dieren.

Meer informatie over Cafetaria Eetcafé Kokkie in Dieren

Welkom bij eetcafé & snackbar Kokkie Dieren! U kunt bij ons terecht voor een snelle snack in onze cafetaria of een uitgebreide lunch of diner in ons eetcafé. Achter de cafetaria hebben we een prachtig restaurant-gedeelte met een bar, openhaard en een schitterend terras met barbecue. Dit gedeelte kan ook afgehuurd worden voor feesten en partijen. De openingstijden van de snackbar en het eetcafé variëren, dus het is raadzaam om te controleren voordat u langskomt. Kokkie Dieren organiseert ook feesten, partijen en bijeenkomsten tot 80 personen. Er is veel mogelijk en alles kan besproken worden. Daarnaast kunt u ook gerechten van tevoren bestellen om af te halen. Voor vragen, opmerkingen of om te bestellen kunt u contact met ons opnemen. We hopen u snel te mogen begroeten bij Kokkie Dieren!

Wil je weten wat Cafetaria Eetcafé Kokkie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Eetcafé Kokkie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Eetcafé Kokkie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Eetcafé Kokkie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Cafetaria Eetcafé Kokkie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Eetcafé Kokkie

Bezoekers bekeken ook