Buddha Asian Tapas B.V.

Buddha Asian Tapas B.V. is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 31 in Velp.

Meer informatie over Buddha Asian Tapas B.V. in Velp

Bij Restaurant Buddha in Velp kunt u genieten van heerlijke Aziatische gerechten. Het restaurant is gelegen aan de hoofdstraat en iedereen is welkom. U kunt onbeperkt genieten van de gerechten voor een vaste prijs. Daarnaast is er ook een uitgebreide kaart met verschillende gerechten. Het restaurant hoopt dat u een onvergetelijke avond zult beleven met hun fantastische gerechten. Reserveren kan alleen telefonisch. De prijzen variëren van €36,50 tot €38,50 per persoon, afhankelijk van de dag en of het een feestdag is. Voor kinderen zijn er speciale tarieven.

Wil je weten wat Buddha Asian Tapas B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buddha Asian Tapas B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buddha Asian Tapas B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buddha Asian Tapas B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Buddha Asian Tapas B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buddha Asian Tapas B.V.

Bezoekers bekeken ook