BREUDJE

BREUDJE is een Broodjeswinkel gelegen aan Callunaplein 75 in Dieren.

Meer informatie over BREUDJE in Dieren

Broodjeszaak BREUDJE opende haar deuren in juni 2020 in het centrum van Dieren. Ze bieden heerlijk vers belegde broodjes, goede koffie en afhaalopties voor thuis of op het werk. De huisgemaakte producten zijn bereid met hoogwaardige ingrediënten en worden geïnspireerd door de Nederlandse, Surinaamse en Hindoestaanse keuken. BREUDJE streeft naar een grote klantenkring door gastvrijheid, goede service en kwaliteitsproducten. Ze hebben ook een uitgebreid lunchmenu en bieden catering voor zakelijke en particuliere gelegenheden in samenwerking met Eetwinkel Favorites. De contactgegevens van BREUDJE zijn te vinden op hun website en ze hebben ook een cafetaria.

Wil je weten wat BREUDJE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BREUDJE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BREUDJE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BREUDJE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar BREUDJE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BREUDJE

Bezoekers bekeken ook