Brasserie Veluwezoom

Brasserie Veluwezoom is een Brasserie gelegen aan Heuvenseweg 5A in Rheden.

Meer informatie over Brasserie Veluwezoom in Rheden

Brasserie Veluwezoom is gevestigd in het bezoekerscentrum van Natuurmomenten. Het is de ideale plek om te beginnen of te eindigen na een dag in Nationaal Park Veluwezoom, of om even uit te rusten en te genieten van lekker eten en drinken. Ze bieden een uitgebreide picknick lunch aan waarbij je een tasje krijgt met verschillende lekkernijen. De picknick lunch kan niet gereserveerd worden van 17 juli tot 1 september. Verder wordt benadrukt om afval in de daarvoor bestemde bakken te gooien. Natuurmonumenten is een beweging die mensen wil inspireren en betrekken bij de natuur. Ze werken samen met bedrijven om hun ambitie te verwezenlijken en de maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven te tonen. Veluwe Actief organiseert actieve recreatieve activiteiten in Nationaal Park Veluwezoom. Ze zijn altijd buiten en nemen graag mensen mee op avontuur. Het adres van Brasserie Veluwezoom is Heuvenseweg 5A, Rheden en voor vragen kunnen ze telefonisch of per mail bereikt worden. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur, met uitzondering van feestdagen.

Wil je weten wat Brasserie Veluwezoom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Veluwezoom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Veluwezoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Veluwezoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Brasserie Veluwezoom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Veluwezoom

Bezoekers bekeken ook