Brasserie Hugo's Velp

Brasserie Hugo's Velp is een Brasserie gelegen aan Hoofdstraat 206c in Velp.

Meer informatie over Brasserie Hugo's Velp in Velp

Brasserie Hugo's is een toegankelijke brasserie met vestigingen in Velp en Westervoort. Ze bieden een kopje koffie met gebak, een snelle lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel aan. Door de centrale ligging zijn ze een uitstekende ontmoetingsplek. Je kunt de menukaart bekijken en reserveren op hun website. Voor vragen of speciale wensen kun je hen bellen of een e-mail sturen. Reserveren voor vandaag is alleen telefonisch mogelijk. De openingstijden van het restaurant in Velp zijn van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 21:00, op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 21:30 en op zondag van 11:00 tot 21:00. Het restaurant in Westervoort is geopend van maandag tot en met donderdag van 11:00 tot 21:00, op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 21:30 en op zondag van 11:00 tot 21:00.

Wil je weten wat Brasserie Hugo's Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Hugo's Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Hugo's Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Hugo's Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Brasserie Hugo's Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Hugo’s Velp

Bezoekers bekeken ook