Brasserie Beekhuizen

Brasserie Beekhuizen is een Brasserie gelegen aan Beekhuizenseweg 99 in Velp.

Meer informatie over Brasserie Beekhuizen in Velp

Tennisvereniging Beekhuizen is een actieve en gezellige tennisvereniging met meer dan 1300 leden, waaronder ruim 200 jeugdleden. Ze bieden kwaliteitstennis in de bossen van de Veluwezoom bij Velp. Naast tien gravelbanen en vier AA-tennisrood banen, hebben ze ook een tennishal met 2 tennisbanen, 2 padelbanen en een padelbaan buiten. Ze streven naar prestatie en recreatie, waarbij ze een uitgekiend selectiebeleid voeren. Ze bieden training en competities voor de jeugd volgens het concept van Tenniskids. Het tennispark is dagelijks geopend vanaf 8.30 uur en het clubhuis en de horeca vanaf 10.00 uur. De openingstijden kunnen variëren afhankelijk van activiteiten, het weer en de bezetting. Voor verhuur kunnen geïnteresseerden terecht bij Beekhuizen via tennisboeker.nl of padelboeker.nl. Daarnaast hebben ze ook een brasserie waar men heerlijk kan eten en drinken. Meer informatie over lid worden en het huren van banen is te vinden op hun website.

Wil je weten wat Brasserie Beekhuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Beekhuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Beekhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Beekhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Brasserie Beekhuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Beekhuizen

Bezoekers bekeken ook