BrainWash Kappers Dieren

BrainWash Kappers Dieren is een Kapper gelegen aan Callunaplein 44 in Dieren.

Meer informatie over BrainWash Kappers Dieren in Dieren

BrainWash Kappers is een kappersketen in Nederland met 175 salons verspreid over het hele land. Ze bieden verschillende behandelingen aan en zijn gespecialiseerd in de laatste trends. Bij BrainWash vind je eerlijke prijzen zonder verrassingen en aantrekkelijke all-in pakketten. Ze hebben gekwalificeerde kappers die zijn opgeleid door vakexperts en bieden een welkome, informele en toegankelijke omgeving. Ze hebben ook een Instagram-account waar je inspiratie kunt opdoen van hun kappers. Daarnaast zijn ze op zoek naar haarstylisten, salonleidingen en junior stylisten om bij hen te komen werken. Als je een klacht hebt, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat BrainWash Kappers Dieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash Kappers Dieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash Kappers Dieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash Kappers Dieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar BrainWash Kappers Dieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash Kappers Dieren

Bezoekers bekeken ook