Bouwecologisch : Leemstucadoor en Leemkachelbouw

Bouwecologisch : Leemstucadoor en Leemkachelbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Broekveldseweg 5 in Rheden.

Meer informatie over Bouwecologisch : Leemstucadoor en Leemkachelbouw in Rheden

Bouwecologisch is een gespecialiseerd bedrijf dat al sinds 1998 leemstuc en leemkachels levert. Ze bieden innovatieve leem en leemverf in verschillende kleuren, die sterker zijn dan traditionele leem en 100% ecologisch en damp-open zijn. Steeds meer mensen kiezen voor leem op de muren voor een gezonder binnenklimaat, vooral in nieuwbouwwoningen. Leem is stucwerk en kleur in één en wordt direct helemaal klaar geleverd. Ze hebben leem in 630 kleuren en diverse structuren. Leem kan ook goed gecombineerd worden met houtvezel isolatie. Daarnaast bouwt Bouwecologisch leemkachels, de meest duurzame vorm van houtstoken. De leemkachels zorgen voor maximale energie uit een blok hout met minimale overlast voor buren/omgeving. Het bedrijf biedt maatwerk kachels naar eigen smaak en vorm. Voor vragen kunnen mensen contact opnemen via telefoon of e-mail, of een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom in Rheden bij Arnhem.

Wil je weten wat Bouwecologisch : Leemstucadoor en Leemkachelbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwecologisch : Leemstucadoor en Leemkachelbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwecologisch : Leemstucadoor en Leemkachelbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwecologisch : Leemstucadoor en Leemkachelbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Bouwecologisch : Leemstucadoor en Leemkachelbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwecologisch : Leemstucadoor en Leemkachelbouw

Bezoekers bekeken ook