Bosman Bouwpartner, Bouwkosten en Inspecties

Bosman Bouwpartner, Bouwkosten en Inspecties is een Bouwbedrijf gelegen aan Kon. Mariastraat 18 in Dieren.

Meer informatie over Bosman Bouwpartner, Bouwkosten en Inspecties in Dieren

Bosman Bouwpartners is een betrouwbaar, punctueel en secuur bouwbedrijf. Marius Bosman, de oprichter, staat aan het roer en probeert eerlijke informatie te verstrekken zonder "gladde" praatjes. Als hij specialistische kennis nodig heeft, werkt hij samen met betrouwbare partners op het gebied van constructie, ventilatie, isolatie en energieprestaties. Het bedrijf is in 2012 gestart als een onafhankelijk calculatie- en bouwadviesbureau en richt zich voornamelijk op het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen en gebouwinspecties. Ze voeren ook bouwkundige calculaties uit en adviseren bij verbouwingsprojecten. Enkele van hun recente projecten zijn het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen en gebouwinspecties voor een grote gemeente, zorginstellingen en sociale huisvesting. Daarnaast hebben ze ook een bedrijfspand volledig verbouwd tot instructieruimte, in samenwerking met Evert Peters Bouwservice. Als je geïnteresseerd bent in hun diensten, kun je contact met hen opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Bosman Bouwpartner, Bouwkosten en Inspecties verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bosman Bouwpartner, Bouwkosten en Inspecties of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bosman Bouwpartner, Bouwkosten en Inspecties? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bosman Bouwpartner, Bouwkosten en Inspecties het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Bosman Bouwpartner, Bouwkosten en Inspecties reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bosman Bouwpartner, Bouwkosten en Inspecties

Bezoekers bekeken ook