Bommels eten en drinken

Bommels eten en drinken is een Restaurant gelegen aan Emmastraat 14 in Velp.

Meer informatie over Bommels eten en drinken in Velp

In het hart van Velp, Nederland, bevindt zich het restaurant Bommels' Eten & Drinken. Dit gezellige restaurant serveert heerlijke Franse en mediterrane gerechten in een sfeervolle omgeving. Op zonnige dagen kun je genieten van het eten op de knusse zitplaatsen buiten. Het menu biedt onder andere klassieke steak tartare met truffel, gerookte eendenborst met rode uien chutney, sokey zalm, gerookte paling en wasabicrème, en pure chocolademousse met karamel en gezouten pinda's. Bommels' biedt ook catering op locatie aan en voor meer informatie kun je contact opnemen met Dhr. Cees Dijkstra. Het restaurant heeft positieve recensies ontvangen en accepteert verschillende betaalopties. Je kunt een bericht sturen naar Bommels' via hun contactgegevens.

Wil je weten wat Bommels eten en drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bommels eten en drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bommels eten en drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bommels eten en drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Bommels eten en drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bommels eten en drinken

Bezoekers bekeken ook