Boele & Van Emden

Boele & Van Emden is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Havelandseweg 8E in Rheden.

Meer informatie over Boele & Van Emden in Rheden

Boele & Van Emden is een universeel autobedrijf en specialist in BMW. Ze hebben kennis van alle automerken en bieden reparatie, herstel en restauratie voor alle auto's, inclusief klassieke BMW's. Ze staan bekend om hun kwaliteit en komen hun afspraken altijd na. Als full-service autogarage bieden ze ook een haal- en brengservice. Ze werken alleen op afspraak om de beste kwaliteit te garanderen. Ze kunnen alles repareren en onderhouden, van motorblokken tot airco's en parkeersensoren. Ze bieden ook APK-keuringen en bandenservice. Het onderhouden van een auto is belangrijk voor een lange levensduur en ze bieden ook reparaties aan, waarbij je kunt wachten of een leenauto kunt krijgen. Ze hebben ook enkele cases gedeeld, zoals het vervangen van een roetfilter en het vervangen van een motorblok voor een BMW 335 iX. Ze hebben ook een portfolio van auto's die ze hebben gerepareerd en verkocht, evenals positieve testimonials van klanten. Je kunt direct contact met ze opnemen via telefoon, app of het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Boele & Van Emden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boele & Van Emden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boele & Van Emden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boele & Van Emden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Boele & Van Emden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boele & Van Emden

Bezoekers bekeken ook