Bodt Metaaltechniek B.V.

Bodt Metaaltechniek B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Gildestraat 4 in Velp.

Meer informatie over Bodt Metaaltechniek B.V. in Velp

Bodt Metaaltechniek is een ervaren bedrijf in de regio Arnhem dat gespecialiseerd is in staalverwerking en service. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het vervaardigen van stalen trappen en hekwerken, het uitvoeren van constructiewerk met materialen zoals Corten staal, RVS en aluminium, het leveren van staal en het verzorgen van inrichtingen voor winkels en fabriekshallen. Ze hebben al diverse projecten uitgevoerd, zoals het plaatsen van een logo met dakconstructie voor het bedrijf Royal in Arnhem en het monteren van een RVS frame voor een neushoornverblijf in Burgers Zoo. Ze hebben ook een nieuwsartikel over het herstellen van de blikvanger van Arnhem, genaamd ROYAL. Bodt Metaaltechniek staat bekend om hun flexibiliteit en snelle service voor klanten.

Wil je weten wat Bodt Metaaltechniek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodt Metaaltechniek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodt Metaaltechniek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodt Metaaltechniek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Bodt Metaaltechniek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodt Metaaltechniek B.V.

Bezoekers bekeken ook