Blokker Velp

Blokker Velp is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Hoofdstraat 79 in Velp.

Meer informatie over Blokker Velp in Velp

Bij Blokker Hoofdstraat Velp vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, zoals gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen en serviessets. Ook hebben ze keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast hebben ze een groot aanbod aan huishoudelijke apparaten en schoonmaakproducten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers, thermometers, dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ze hebben ook producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel in Velp gaan of één van de andere winkels bezoeken en je laten adviseren door de medewerkers. Je kunt er ook voor kiezen om online te bestellen en de producten thuis te laten bezorgen of op te halen in één van de winkels. De klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 - 20:00 en op zaterdag van 09:00 - 17:00 via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Blokker Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Velp

Bezoekers bekeken ook