Blokker Dieren

Blokker Dieren is een Bouwmarkt gelegen aan Diderna 1 in Dieren.

Meer informatie over Blokker Dieren in Dieren

Bij Blokker Callunaplein Dieren kun je terecht voor een breed assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets en keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Ook hebben ze huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Daarnaast bieden ze ook producten aan om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan en advies vragen aan de medewerkers, maar je kunt ook online bestellen en de producten thuis laten bezorgen of gratis ophalen in een van hun winkels. Ze bieden ook wekelijkse folderaanbiedingen, kortingsacties en inspiratie via hun social media kanalen. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 20:00 en op zaterdag van 09:00 - 17:00 via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Dieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Dieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Dieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Dieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Blokker Dieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Dieren

Bezoekers bekeken ook