Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt

Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt is een Biologische winkel gelegen aan Kappersweg 5 in Spankeren.

Meer informatie over Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt in Spankeren

Op de biologische boerderij De Nieuwenburgt in Spankeren hebben ze jersey koeien en verkopen ze jersey melk in hun winkel. Maar dat is niet alles, ze bieden ook biologisch vlees aan, zoals rundvlees, varkensvlees, kip, kaas en meel. Naast de fysieke winkel hebben ze ook een webshop waar je kunt bestellen en ze bezorgen in een straal van 30 km rondom Spankeren. De openingstijden van de winkel zijn op vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Betaling is mogelijk zowel contant als met pin. Voor vragen over de boerderij kun je contact opnemen met Hans en voor vragen over de winkel kun je contact opnemen met Tanja. Ze zijn ook te volgen op social media om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt

Bezoekers bekeken ook