Biljoenbad

Biljoenbad is een Zwembad gelegen aan Gruttostraat 3 in Velp.

Meer informatie over Biljoenbad in Velp

In het Biljoenbad kun je genieten van verschillende activiteiten, zoals zwemtherapie, zwemlessen, aquasporten en vrij zwemmen. Het gebouw heeft een moderne uitstraling met veel lichtinval en is omringd door groen. Bij binnenkomst in het zwembad word je verwelkomd op een overdekt entreeplein, waar je gelijk een plattegrond kunt bekijken. Vanuit de entree en de multifunctionele ruimte heb je direct zicht op de zwemhal. Het wedstrijdbad heeft een betonconstructie en een houten dak, en biedt plaats aan ruim 100 toeschouwers. Het activiteitenbad heeft een verstelbare bodem en het water is verwarmd tot 32 graden, ideaal voor mensen met gewrichtsklachten. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten zoals een peuter- en kleuterbad, familiekleedkamers, gratis lockers, een eet- en drinkgelegenheid en praktijkruimtes en vergaderruimtes die te huur zijn. Het Biljoenbad is rolstoeltoegankelijk, heeft gratis WiFi en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Als laatste nieuws wordt vermeld dat het Biljoenbad onderdeel is van Sport in Rheden en dat er mogelijkheden zijn voor zwemverenigingen en vergaderingen.

Wil je weten wat Biljoenbad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biljoenbad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biljoenbad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biljoenbad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Biljoenbad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biljoenbad

Bezoekers bekeken ook