BeYoutiful by Kim

BeYoutiful by Kim is een Schoonheidssalon gelegen aan Theodorus Dobbeweg 7 in Velp.

Meer informatie over BeYoutiful by Kim in Velp

BeYoutiful by Kim is een salon gespecialiseerd in huidverbetering, permanente make-up en wimperextensions. Kim, de eigenaresse, is al bijna 6 jaar bezig met het plaatsen van wimperextensions en is nu ook gespecialiseerd in Russian volume wimperextensions. Hoewel ze aanvankelijk een studie Rechten volgde, ontdekte ze dat haar passie meer lag bij schoonheid en besloot ze een opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen. Na het afronden van haar eerste jaar begon ze te werken met het merk 'Hydropeptide' van Beauty2People, dat verschillende behandelingen en producten biedt met goede resultaten. Kim heeft zelf een gevoelige huid en ontdekte dat haar huid goed reageerde op dit merk. Ze heeft 6 trainingen gevolgd en behaalde haar 'Hydropeptide Gene-ius' certificaat. Daarnaast heeft ze een opleiding gevolgd voor het zetten van permanente make-up en is ze van plan om binnenkort ook lippigmentatie en eyeliner aan haar behandelingen toe te voegen. BeYoutiful by Kim biedt verschillende behandelingen en is te bereiken via telefoon, app, Instagram, Facebook en het contactformulier op hun website. De salon is gevestigd in Velp (GLD).

Wil je weten wat BeYoutiful by Kim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BeYoutiful by Kim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BeYoutiful by Kim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BeYoutiful by Kim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar BeYoutiful by Kim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BeYoutiful by Kim

Bezoekers bekeken ook