Bed & Breakfast Terre Neuve

Bed & Breakfast Terre Neuve is een Bed & Breakfast gelegen aan Havelaarstraat 3 in Velp.

Meer informatie over Bed & Breakfast Terre Neuve in Velp

B&B Terre Neuve is een prachtige villa in Velp, bij Arnhem, met vijf ruime studio's die allemaal smaakvol zijn ingericht. Elke studio heeft een aparte slaapkamer, een badkamer en een zitgedeelte met televisie en gratis WiFi. Daarnaast heeft elke studio openslaande deuren naar een terras met een zitje en luifel. In de gemeenschappelijke ruimte wordt het ontbijt geserveerd en kunnen gasten elkaar ontmoeten. Voor wie privacy belangrijk is, is er ook de mogelijkheid om in de studio te verblijven. B&B Terre Neuve ligt naast het Nationaal Park Veluwezoom en is een ideaal startpunt voor wandel- en fietsroutes. Ook Arnhem centrum is gemakkelijk te bereiken. Bovendien zijn er verschillende kastelen en natuurgebieden in de buurt.

Wil je weten wat Bed & Breakfast Terre Neuve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast Terre Neuve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Terre Neuve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast Terre Neuve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Bed & Breakfast Terre Neuve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast Terre Neuve

Bezoekers bekeken ook