Beautycare Velp

Beautycare Velp is een Schoonheidssalon gelegen aan President Kennedylaan 81 in Velp.

Meer informatie over Beautycare Velp in Velp

BeautyCare Velp / Slender You Velp is een salon die diverse behandelingen aanbiedt voor totale verzorging. Ze zijn een begrip in Velp en omstreken. Bij Slender You kunnen klanten werken aan lichamelijke klachten door middel van bewegingsbanken. Daarnaast bieden ze ook IPL-behandelingen, nagelverzorging, Andulatietherapie, lichaamsverzorging en pedicure aan. De salon is gespecialiseerd in gezichtsverzorging, reiniging van de huid, harsen en epileren. Voor voetverzorging, eelt en kloven kunnen klanten terecht bij de pedicure. Kortom, BeautyCare Velp / Slender You Velp is de juiste plek voor een totale verzorging.

Wil je weten wat Beautycare Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautycare Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautycare Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautycare Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Beautycare Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautycare Velp

Bezoekers bekeken ook