Beau Visage Skincare Clinic Velp

Beau Visage Skincare Clinic Velp is een Schoonheidssalon gelegen aan Zuider Parallelweg 58A in Velp.

Meer informatie over Beau Visage Skincare Clinic Velp in Velp

Het schoonheidsinstituut Beau Visage Skincare Clinic in Velp bij Arnhem biedt al meer dan 28 jaar een breed scala aan natuurlijke gezichtsbehandelingen, anti-aging behandelingen, peelings, acné behandelingen, bindweefselmassage, manicure, pedicure en medisch pedicure voor zowel mannen als vrouwen. Ze helpen klanten met huidproblemen, ontspannende gezichtsbehandelingen, voet- en handverzorging. Medisch pedicure behandelingen worden vaak vergoed door zorgverzekeraars. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van de onzuivere acné huid en bieden ook andere behandelingen zoals massages, epileren en verven van wenkbrauwen en wimpers. Het instituut gebruikt zuiver natuurlijke producten van PurezzO Clinicals en werkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Nieuwe klanten kunnen een gratis intake en adviesgesprek krijgen. De salon is aangesloten bij ANBOS-VO, ProVoet en ProCert en werkt op afspraak. Ze zijn gevestigd in Velp en accepteren betalingen per pin of contant.

Wil je weten wat Beau Visage Skincare Clinic Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beau Visage Skincare Clinic Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beau Visage Skincare Clinic Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beau Visage Skincare Clinic Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Beau Visage Skincare Clinic Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beau Visage Skincare Clinic Velp

Bezoekers bekeken ook