Beau Experts

Beau Experts is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Hoofdstraat 104 in Velp.

Meer informatie over Beau Experts in Velp

Permanente make-up (PMU) is een ideale oplossing voor vrouwen die er graag verzorgd uitzien, maar niet veel tijd willen of kunnen besteden aan make-up. Met PMU blijft je make-up perfect zitten, zelfs tijdens het douchen, slapen, in bad gaan, zwemmen of sporten. Als je geïnteresseerd bent in een PMU-behandeling, kun je direct contact opnemen met Kristina. Daarnaast biedt Beau Experts ook huidbehandelingen aan, zoals kennismakingsbehandelingen en behandelingen met de derma visualizer. Voor kunstnagels en gelcolor kun je terecht bij Klaudija, terwijl Klaudija ook huidverbeteringsbehandelingen aanbiedt, zoals microneedling en huidverstrakking met Phi-Ion. Bij Beau Experts staat het laten stralen van elke vrouw centraal, door zelfvertrouwen te geven en sterke punten te benadrukken. De salon is op bepaalde dagen en tijden geopend, dus neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Beau Experts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beau Experts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beau Experts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beau Experts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Beau Experts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beau Experts

Bezoekers bekeken ook