Barok Fashion B.V.

Barok Fashion B.V. is een Kledingwinkel gelegen aan Hoofdstraat 67 in Velp.

Meer informatie over Barok Fashion B.V. in Velp

Barok Fashion is een damesmodewinkel die in 1991 is opgericht in Velp. Ze staan bekend om hun casual, maar elegante kleding en accessoires voor vrouwen. De winkel richt zich op hoogwaardige materialen en vakmanschap en heeft een tijdloze en minimalistische collectie, die tegenwoordig voornamelijk Scandinavisch geïnspireerd is. Op de website en Instagram-pagina van Barok Fashion kun je meer beeldmateriaal vinden. Als je ver weg woont en iets wilt bestellen, kun je contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of Instagram. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Barok Fashion B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barok Fashion B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barok Fashion B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barok Fashion B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Barok Fashion B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barok Fashion B.V.

Bezoekers bekeken ook