Banketbakkerij Horizon

Banketbakkerij Horizon is een Bakkerij gelegen aan Gildestraat 3 in Velp.

Meer informatie over Banketbakkerij Horizon in Velp

Bij Banketbakkerij Horizon produceren we een breed assortiment gebak en desserts voor verschillende markten, doelgroepen en prijssegmenten. Onze uitdaging is het leveren van de best mogelijke service en producten aan onze klanten. Daarom werken we nauw samen met de klant om nieuwe kansen te benutten en problemen op te lossen, zodat alle partijen de beste resultaten boeken met onze desserts. Onze producten worden zowel op de binnenlandse als internationale markt verdeeld, waarbij we ook private labels maken onder de merknaam en gepersonaliseerde verpakkingen van de klant. We streven naar een stabiele en optimale kwaliteit door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten te gebruiken. Daarnaast hebben we ervaring met het op maat ontwikkelen van vernieuwende dessertproducten en hebben we een focus op airline catering met onze monoportions in wegwerpbare cups. Kom ons team versterken en bekijk onze vacatures op onze website.

Wil je weten wat Banketbakkerij Horizon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Banketbakkerij Horizon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Banketbakkerij Horizon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Banketbakkerij Horizon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Banketbakkerij Horizon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Banketbakkerij Horizon

Bezoekers bekeken ook