Bakkerij Tom van Otterloo

Bakkerij Tom van Otterloo is een Bakkerij gelegen aan Hoofdstraat 94 in De Steeg.

Meer informatie over Bakkerij Tom van Otterloo in De Steeg

Bakkerij Tom van Otterloo heeft besloten om een aantal veranderingen door te voeren. Vanaf 29 oktober 2023 zal de bakkerij in De Steeg niet langer operationeel zijn als gistbakkerij, maar alleen nog briochebollen bakken voor de horeca. De winkel in De Steeg sluit definitief op zaterdag 28 oktober. De winkel in de Graaf Lodewijkstraat in Arnhem blijft wel open. Vanaf 1 november 2023 zal het filiaal in de Steenstraat in Arnhem, in samenwerking met de Stichting GraanGeluk, verdergaan onder de naam GraanGeluk Bakkerista. Tom van Otterloo blijft betrokken, maar niet meer als eigenaar. Het desemassortiment blijft verkrijgbaar in zowel de Steenstraat als de Graaf Lodewijkstraat. Daarnaast zijn er nieuwe openingstijden voor de verschillende winkels. Ook is het nu mogelijk om online te bestellen bij Bakkerij Tom van Otterloo. Het bedrijf staat bekend om haar ambachtelijke producten en aandacht voor mens en milieu.

Wil je weten wat Bakkerij Tom van Otterloo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Tom van Otterloo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Tom van Otterloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Tom van Otterloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Bakkerij Tom van Otterloo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Tom van Otterloo

Bezoekers bekeken ook