Bakkerij Koers

Bakkerij Koers is een Bakkerij gelegen aan Wilhelminaweg 9 in Dieren.

Meer informatie over Bakkerij Koers in Dieren

Bij Koers in Dieren worden al meer dan 25 jaar heerlijke verse broden en gebakjes gebakken. Elke dag wordt er vers brood gebakken van hoge kwaliteit, dat 's ochtends klaarligt. Daarnaast maakt Koers ook ambachtelijk gebak, zoals taarten en kleine gebakjes. Ze hebben een breed assortiment aan kleine en belegde broodjes, perfect voor ontbijt, brunch of lunch. Ook bieden ze zakelijke levering aan, zodat je (belegde) broodjes bij je bedrijf bezorgd kunnen worden. Bij Koers staan ze altijd klaar om je te helpen en je wensen te vervullen. De openingstijden zijn op maandag van 09:30 tot 18:00, en van dinsdag tot vrijdag van 08:30 tot 18:00. Op zaterdag zijn ze geopend van 08:00 tot 16:00 en op zondag zijn ze gesloten. Je kunt hun winkel bezoeken op Wilhelminaweg 96, 6951 BM in Dieren.

Wil je weten wat Bakkerij Koers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Koers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Koers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Koers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Bakkerij Koers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Koers

Bezoekers bekeken ook