Bakkerij Hilvers

Bakkerij Hilvers is een Bakkerij gelegen aan Groenestraat 73 in Rheden.

Meer informatie over Bakkerij Hilvers in Rheden

Bakker Hilvers is al vier generaties lang een garantie voor goed brood en gebak, eerlijk ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Met 15 winkels in Arnhem en omgeving, waaronder Bemmel, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Rheden en Velp, voorzien ze dagelijks hun klanten van meer dan 100 verschillende broodsoorten, broodjes, gebak en andere lekkernijen. Veel van hun producten worden vers gebakken in vloerovens in de winkels, wat zorgt voor kraakverse, warme en heerlijk geurende broodjes en snacks. Bakker Hilvers gelooft in lokaal zakendoen en biedt maatwerk in brood en gebak. Ze willen van betekenis zijn door mensen werk en ontmoetingsplekken te bieden, bij te dragen aan een groene en sociale stad en regio, en door lokale initiatieven te steunen. Het familiebedrijf is opgericht in 1950 en sindsdien hebben ze met passie en inzet het bedrijf verder ontwikkeld. Ze willen niet alleen de beste bakker zijn, maar ook brood dat je kunt delen.

Wil je weten wat Bakkerij Hilvers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Hilvers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Hilvers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Hilvers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Bakkerij Hilvers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Hilvers

Bezoekers bekeken ook