Bakker Hilvers

Bakker Hilvers is een Bakkerij gelegen aan Churchillplein 73 in Velp.

Meer informatie over Bakker Hilvers in Velp

Bakker Hilvers is al vier generaties lang een garantie voor goed brood en gebak, eerlijk ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Met 15 winkels in Arnhem en omgeving, waaronder Bemmel, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Rheden en Velp, voorzien ze dagelijks hun klanten van meer dan 100 verschillende broodsoorten, broodjes, gebak en andere lekkernijen. Veel van hun producten worden vers gebakken in de winkels zelf, wat resulteert in kraakverse, warme en heerlijk geurende broodjes en snacks. Bakker Hilvers gelooft in lokale betrokkenheid en steunt lokale initiatieven, creëert leer-werkplekken en draagt bij aan een groene en sociale stad en regio. Het familiebedrijf is sinds 1767 actief en is vastbesloten om hun ambachtelijke brood en gebak nog lang te laten genieten door de mensen in Arnhem en omgeving. Ze staan altijd open voor vragen, wensen en tips van hun klanten.

Wil je weten wat Bakker Hilvers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Hilvers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Hilvers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Hilvers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Bakker Hilvers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Hilvers

Bezoekers bekeken ook